- Advertisement -
AcasăNoutati interneDezumanizant. Un tata si-a batut crunt fiul 12 ani cu handicap in...

Dezumanizant. Un tata si-a batut crunt fiul 12 ani cu handicap in timp ce „mama” se distra filmand totul si razand in hohote la tipetele acestuia

- Advertisement -

Un copil in varsta de 12 ani cu handicap din Iasi a fost batut crunt de priopriul tara, asta in timp ce propria „mama” se distra filmand totul si razand in hohote la tipetele acestuia.

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Iași și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului (DGASPC) Iași au demarat anchete pentru a stabili ce s-a întâmplat de fapt. Între timp, mama și copilul se află într-un centru pentru protecția victimelor violenței domestice.

„Urmare a imaginilor apărute în mediul online cu privire la agresarea unui minor, polițiștii din cadrul secției 8 Poliție rurală Lețcani s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și rele tratamente aplicate minorului în vederea stabilirii întregii situații de fapt și pentru luarea măsurilor care se impun”, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al IPJ Iași.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -