- Advertisement -
AcasăExternDialog halucinant la o televiziune rusa. Expert militar rus despre Ucraina: Imi...

Dialog halucinant la o televiziune rusa. Expert militar rus despre Ucraina: Imi place această comparație a fascismului Ucrainei cu o tumoare canceroasă. Acum lucrăm ca niște chirurgi. Iar când un chirurg taie tumoarea canceroasă, în timp ce taie, ea crește. Și când o curăță, el de asemenea trebuie să curețe o bucată de țesut sănătos ca, Doamne ferește, să nu rămână nimic și să înceapă să crească din nou in alta parte

- Advertisement -

Propaganda rusa compara mai nou Ucraina, in prime time, asa zisa „operatiune militara speciala” cu o operatie de cancer, in cazul Ucrianei, cu o operatie de „denazificare” care trebuie dusa pana la capat. Expertul militar rus, Vasily Fatigarov, a sugerat la un post rus de televiziune, ca la fel cum chirurgii trebuie sa curete o bucata de tesut sanatos pentru ca turmoarea sa nu creasca din nou, la fel trebuie procedat si in Ucraina, facand indirect referire la victimele civile.

”Dar îmi place această comparație a fascismului Ucrainei cu o tumoare canceroasă. Acum lucrăm ca niște chirurgi. Iar când un chirurg taie tumoarea canceroasă, în timp ce taie, ea crește. Și când o curăță, el de asemenea trebuie să curețe o bucată de țesut sănătos ca, Doamne ferește, să nu rămână nimic și să înceapă să crească din nou. Infecția fascistă este la fel! Dacă rămâne puțin, undeva, va crește în mod categoric din nou. Prin urmare, vom purifica acel teritoriu exact, drastic, pentru a ne asigura că nu crește în altă parte” a susținut acesta.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -