Acasă Noutati interne Diana Sosoaca: “Bogdan Stanoevici a murit de infarct! O să vedeți mâine...

Diana Sosoaca: “Bogdan Stanoevici a murit de infarct! O să vedeți mâine certificatul de deces, îl va da publicității familia”

Senatoarea AUR, Diana Sosoaca, a declarat joi seara la Romania tv, ca actorul Biogdan Stanoeovici a murit de inferct. Acesta a declarat ca dovada consta in cerificatul de deces care va fi prezentat publicitiatii de familie.

Reamintim ca actorul Bogdan Stanoevici a fost infectat cu o bacterie puternica la Spitalul Sfantul Pantelimon unde a ajuns dupa ce se infectase initital cu coronavirus. Acesta a fost transferat ulterior la un alt spital unde atat timp de doua saptamani la Terpaie Intenrsvia in stare grava.

Marti dimineata, acest a murit la varsta de 62 de ani, motivul prezentat de presei fiind coronavirus, nespeficandu-se faptul ca bacteria luata in spital i-a afectat foarte mult starea de santate oricum desul de grava in care era din cauza coronavirusului, plamanii fiind afectati.

Ulterior, au aparut mai persoane au declarat presei ca actorul avea si alte boli, care in combinatie cu bacteria ucigasa dar si coronavirusul de care se vindecase in ultimele zile, i-au adus sfaristul.

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here