Acasă Politica Diana Sosoaca cere autopsie in urma mortii actorului Bogdan Stanoevici: Totul este...

Diana Sosoaca cere autopsie in urma mortii actorului Bogdan Stanoevici: Totul este suspect. Tot ce s-a întâmplat cu el în spital, toate inconsecvențele duc către o moarte suspectă, iar organele trebuie să se autosesizeze. El avea niște comorbidități. Cu ce ar împieta efectuarea unei autopsii? El se vindecase de COVID-19.

Parlamentarul ALDE, Diana Sosoaca, a declarat la Romania tv marti seara, in cazul mortii actorului Bogdan Stanoevici la varsta de doar 62 de ani, ca ar trebui sa se faca o ancheta deoarece acesta se vindecase de mai bine de o saptamana de coronavirus iar in timpul internarii la Spitalul Sfantul Pantelimon se infectase cu o bacterie. Parlamnetarul AUR a spus ca de asemenea actorul avea si alte boli care in urma infectiei din spital i-ar fi fost cel mai probabil fatale.

”Este moarte suspectă, totul este suspect. S-a luptat cu toate forțele politice, a fost trădat de oamenii cu care a colaborat. Tot ce s-a întâmplat cu el în spital, toate inconsecvențele duc către o moarte suspectă, iar organele trebuie să se autosesizeze. Familia se teme să facă o plângere din cauza linșajului la care este supusă.

El avea niște comorbidități. Cu ce ar împieta efectuarea unei autopsii? El se vindecase de COVID-19. Bogdan nu a vrut să se ducă la ”Balș” din cauza unor disensiuni cu domnul Cercel.”, a spus Diana Șoșoacă la România TV.

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here