- Advertisement -
Acasă Politica Diana Sosoaca despre votul din Parlament al eliminarii pensiilor speciale: Mă uitam...

Diana Sosoaca despre votul din Parlament al eliminarii pensiilor speciale: Mă uitam la domnul Orban şi nu mi-am închipuit că există cineva care să poată să vorbească mai tare decât mine. Nu ştiu la cine a strigat, sincer, dar mi-aduc aminte când stăteam noi în Piaţa Victoriei şi-l strigam pe domnul Orban şi nu auzea

- Advertisement -

Senatoarea Diana Sosoaca a relatat dupa votul eliminarii pensiilor speciale din Parlament, ca l-a auzit inainte de inceperea votului, de la tribuna Parlamentului, pe liderul PNL, Ludovic Orban, vorbind extrem de tare, fiind uimita chiar si ea ca cineva poate sa vorbeasca mai tare decat aceasta. Sosoaca a spus ca nu stie la cine striga in Parlament liderul PNL, insa spune ca isi aminteste pe vremea cand ea protesta in Piata Victoriei impotriva Executviului pe care il conducea Ludovic Orban la momentul cand era premier si nu auzea.

„Mă uitam la domnul Orban şi nu mi-am închipuit că există cineva care să poată să vorbească mai tare decât mine. Nu ştiu la cine a strigat, sincer, dar mi-aduc aminte când stăteam noi în Piaţa Victoriei şi-l strigam pe domnul Orban şi nu auzea. Acum l-am auzit până în capătul sălii. Câtă demagogie ieftină. Domnule Orban şi stimaţi colegi care discutăm despre o demagogie ieftină. Articolul 15, alineatul 2 din Constituţie. V-am spus: toţi trebuie să vă cumpăraţi Constituţia României. De ce minţiţi poporul român? Legea dispune numai pentru viitor, cu excepţia legii penale sau contravenţionale mai favorabile. Ceea ce votaţi dumneavoastră acum eventual se va aplica la următoarea legislatură. Restul pensiilor rămân valabile”, a afirmat Şoşoacă, la dezbaterea proiectului de eliminare a pensiilor speciale ale parlamentarilor.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Logged in as Redactie. Log out?

Please enter your comment!

Sari la bara de unelte Dezautentificare