- Advertisement -
AcasăPoliticaDin politica lui Caragiale. Ciuca anunta cu fast: Reamintesc ca pensionarii cu...

Din politica lui Caragiale. Ciuca anunta cu fast: Reamintesc ca pensionarii cu venituri mai mici de 2.000 de lei vor primi 700 de lei in luna iulie

- Advertisement -

700 de lei in conditiile in care exista scumpiri pe banda rulanta in toate zonele, cu atat se aleg cei mai saraci pensionari care isi duc traiul de pe o zi pe alta. Premierul Nicoale Ciuca anunta trimumfalist ca pensionarii cu venituri de sub 2.000 de lei vor primi in plus 700 de lei in luna iulie, doar in luna iulie.

„De astăzi, intră în vigoare încă două măsuri importante din pachetul „Sprijin pentru România”, prin care protejăm românii afectați de creșterile de prețuri:

1) Valoarea tichetelor de masă va crește cu 50%, de la 20 la 30 de lei.

2) Pensionarii cu venituri sub 2.000 de lei vor primi un ajutor de 700 de lei (după cel acordat în ianuarie celor cu pensii sub 1.600 de lei).

Continuăm să implementăm măsuri de sprijin pentru oameni în această perioadă. Misiunea noastră este să trecem cu bine țara prin crizele multiple care ne afectează și să demarăm reformele masive asumate prin PNRR”,  spune Nicolae Ciucă.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -