Acasă Noutati interne Directoarea Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile din cadrul...

Directoarea Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile din cadrul INSP: Persoanele vaccinate nu vor mai fi carantinate! Persoana vaccinată este considerata persoana care a primit ambele doze de vaccin si care a obtinut imunitatea maxima prin trecere a cel putin 7-10 zile de la primirea celei de-a doua doze de vaccin.

Directoarea Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile din cadrul INSP a anuntat marti dupa amiaza ca persoanele vaccinate impotriva coronavirsului nu vor mai fi carantinate. Acesta a specificat faptul ca persoana vaccinata este considerata persoana care a facut ambele vaccin impotriva COVDI19 si care a obtinut imunitate maxima in urma adminsitrarii celui de al doilea vaccin.

„E logic ca o persoana vaccinata si sanatoasa imunologic nu avem de ce sa o mai carantinam. Se vor mai relaxa unele tipuri de masuri.

Persoana vaccinată este considerata persoana care a primit ambele doze de vaccin si care a obtinut imunitatea maxima prin trecere a cel putin 7-10 zile de la primirea celei de-a doua doze de vaccin. Astfel, o persoana care a primit doar prima doza de vaccin anti-COVID si este contact direct cu un bolnav COVID-19 atunci „mai bine mă carantinez și am grijă”, a precizat Adriana Pistol.

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here