- Advertisement -
AcasăExternDmitri Medvedev vorbeste despre Romania Mare dupa ce Moldova a primit statut...

Dmitri Medvedev vorbeste despre Romania Mare dupa ce Moldova a primit statut de tara candidat la UE: Aderarea la UE dureaza in mod normal zeci de ani, insa există si o altă cale de a obține aderarea la UE pentru Republica Moldova, crearea unei noi Românii Mari. Politicienii români dansează politic în jurul Moldovei de mult timp

- Advertisement -

Fostul presedintele al Rusiei in perioada 2008-2012, Dmitri Medvedev, vorbesate despre Romania Mare dupa ce Republica Moldova, a primit stattuul de candidat la Uniunea Europeana alaturi de Ucraina. Acesta spune ca aderarea ueni tari la UE poate dura zi zeci de ani, insa Republica Moldova ar putea adera miutl mai repede prin unirea cu Romania. Politicianul, in prezent vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, spune ca ” politicienii români dansează politic in jurul Moldovei de mult timp”.

„Republica Moldova a intrat în lunga coadă pentru aderarea la UE, întinsă pe parcursul a zeci de ani. Drum bun! Dar [ei] vor este mai repede! Prin urmare, există o altă cale de a obține aderarea la UE: crearea unei noi Românii Mari”, a spus Medvedev, pe canalul său de Telegram, răspunzând la o întrebare cu privire la cât de repede ar putea adera Moldova la blocul comunitar.

El a menționat că „politicienii români dansează politic în jurul Moldovei” de mult timp. Astăzi, acest lucru se întâmplă la propriu, amintește politicianul rus.

„Prima ședință comună a parlamentelor moldovean și român a fost finalizată prin faptul că legislatorii au dansat ținându-se de mână. A părut destul de amuzant. Cu toate acestea, consecințele pot fi mult mai puțin amuzante”, a spus Medvedev.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -