DNA il investigheaza pe medicul Mircea Beuran. Anchetatorii au descins de dimineata atata la locuinta medicului cat si la Spitalul Floreascsa: “Se efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie, savarsite pe parcursul anului 2018”

Probleme pentru medicul Mircea Beuran, care a fost in centrul unui scandal urias privind o pacienta in varsta de 66 de ani care a murit dupa ce a fost arsa pe masa de operatie anul trecut. Anchetatorii Directiei Nationale Anticoruptie au descins de dimineata la locuinta medicului Mircea Beuran, cat si la Spitalul Floreasca.

Potrivit primelor infromatii, au fost ridicate mai multe documente de pe sectia de Chirurgie, pe care Beuran a condus-o pana la finalul anului trecut.

Intr-un comunicat DNA, procurorii precizeaza:” Se efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie, savarsite pe parcursul anului 2018. In cursul zilei de 13 februarie 2020, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, sunt efectuate perchezitii domiciliare la doua adrese situate in municipiul Bucuresti, dintre care una la sediul unei institutii publice”

Pana la acest moment, nu exista detalii despre faptele pe care le cerceteaza procurorii anticoruptie.

Reamintim ca anul trecut Mircea Beuran a fost in centrul unui scandal urias dupa ce o pacienta de 66 de ani de la Spitalul Floreasca, bolnava de cancer, a murit dupa ce starea acesteia s-a agravat fiind arsa pe masa de operatie timp de cateva secunde, timp de ajuns pentru ca acesta arsurile sa ii cuprinda peste jumatate din corp. Beuran a sustinut din prima clipa ca acesta este nevinovat deoarece nu era in sala de operatie la momentul incidentului, spunand ca a ajuns la Spital la cateva minute dupa incident, fiind sunat a in timp ce se afla la volan de unul dintre colegi care i-au  relalat incidentul.

Beuran a fost demis la sfarsitul anului trecut de la sefia Sectiei de Chirurgie de conducerea Spitalului Floreasca. El a dat apoi explicatii in fata politistilor de la Omoruri, ancheta fiind inca in curs.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *