Doar “Black lives matter”? Doua persoane au fost ucise si altele 4 grav ranite in ultimele 10 zile in zona declarata “autonoma” de catre manifestantii “Black lives matter” din Seattle! Ambele persoane ucise sunt persoane albe, la fel si persoanele grav ranite

Dupa cum prea bine stim, acum aproximativ doua saptamani manifestantii violenti “Black lives matter” au declarat zona “autonoma” intreg centrul orasului Seattle din Statele Unite.

In ciuda faptului ca tinerii sustin ca lupta pentur “egalitate rasiala” si “pace in lume” stasticile din ultimele zile arata exact contrariul. In ultimele 10 zile, in centrul orasului Seattle, (adica fix  zona declarata “autonoma” de catre controversata miscare Black lives matter) violentele au inceput sa creasca foarte mult.

Mai exact, doar in utlimele 10 zile, nu mai putin de 2 tineri au murit impuscati mortal fix in centrul orasului Seattle si alti 4 tineri care au fost de asemena impuscati ajungand la spital in stare de asmenea grava.

Un aspect foarte important insa trebuie precizat, toti cei 6 tineri, atat cei 2 decedati, cat si ceialati 4 raniti foarte grav,sunt toti persoane albe, asptecte care au fost insa complet trecute cu vederea de catre presa de propaganda leftista.

In ciuda faptului ca orasul se afla in haos, autoritatile nu sunt hotarate sa isi ia orasul inapoi, autoritatile rezumandu-se la a spune timid ca doar “se ia in calcul” varianta de restabilire a controlului zonei si de redeschidere a sectiei de Politiei din centrul orasului, sectia fiind parasita acum 2 saptamani dupa ce zona din centrul orasului a fost declarata “autonoma” de catre miscarea “balck lives mattrer”

Carmen Best, șeful Poliției din Seattle (care este persoana de culoare) a declarat faptul ca “zona nu mai este sigură pentru nimeni acum”.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *