- Advertisement -
AcasăPoliticaDoar in Romania se poate asa ceva. Cu Marea Neaga langa noi,...

Doar in Romania se poate asa ceva. Cu Marea Neaga langa noi, Primaria Arad anunta oprirea a 15 semafoare si reducerea cu două ore a iluminatul public: Acestea ne vor aduce o economie de 10% din consumul de electricitate la iluminatul public

- Advertisement -

Asa cum doar in Romania se paote. Cu toate ca avem Marea Neagra langa noi si platim unele dintre cele mai mari facturi de energie din UE, mai nou Romania (ca o colonie de mana 20 ce este) este printre primele tari care anunta ca va pun in practica cat de curand propunerea UE de reducere a enegrgei cu pana la 15%, asta desi iarina este inca departe.

“Deocamdată nu am considerat că suntem în situaţia de a lua alte măsuri, pentru că şi acestea ne vor aduce o economie de 10% din consumul de electricitate la iluminatul public. Totuşi, am discutat despre ce vom face de la toamnă, când noaptea va fi mai lungă, iar consumul va fi inevitabil mai mare. Este posibil să adoptăm unele măsuri precum reducerea iluminatului arhitectural din oraş”, a declarat viceprimarul Lazăr Faur, pentru sursa citată.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -