- Advertisement -
Acasă Politica DOCUMENT Strategia echipei Citu impotriva echipei Orban: Cererea de ponturi despre tabăra...

DOCUMENT Strategia echipei Citu impotriva echipei Orban: Cererea de ponturi despre tabăra Orban! Hastag-ul premierului este: #echipacastigatoare. NU #TEAMCÎȚU! Folosirea lui Klaus Iohannis ca susținător al lui Cîțu. Exemplu de mesaj tematic propus de echipa premierului: ”Este singurul premier care și-a asumat reforme, indiferent de costurile politice, a trecut țara prin criză în 2020, România are cea mai mare creștere economică din UE. Cifrele nu mint!

- Advertisement -

Presa a intrat in posesia documentului care arata strategia echipei Citu impotriva echipei Orban. Potrivit documnetului, printre altele, echipa Citu incearca sa dicrediteze in primul rand echipa Orban incercand sa gaseasca infromatii care sa le creeze probleme de imagine. Tabara Citu are de asemenea obligatia sa foloseasca #echipacastigatoare in postarile de pe retele de scoializare. De altfel, asa cum era de asteptat, cea mai buna dovada a faptului ca presedintele Klasu Iohannis conduce din spate partidul, echipa Citu noteaza ca trebuie specificat periodic faptul ca Citu are sustinere de la Cotroceni. Si cum propaganda functioneaza mereu, echipa Citu a decis ca romanii sunt probabil idioti, asa ca in comunciarile publice, linagii lui Citu trebuie sa aminteasca ca Citu a facut cele mai importante reforme in stat, a condcus tara in criza, insa cu toate astea dus Romania la cea mai mare crestere economica din UE, echipa Citu specificand de asemenea ca trebuie specificat mereu ca „cifrele nu mint”.

Principalele linii ale strategiei de comunicare ale echipei Citu: 

  • Liderii din echipa premierului trebuie să iasă mai mult la tv, pentru a comunica, inclusiv miniștrii PNL care îl susțin pe premier
  • Stabilirea listei de comunicatori (19 miniștri, lideri centrali și locali)
  • Cererea de ponturi despre tabăra Orban
  • Hastag-ul premierului este: #echipacastigatoare. NU #TEAMCÎȚU
  • Îndemn cu majuscule pentru postările pe Facebook: SĂ FIE MULTE POZE DE GRUP, INCLUSIV SELFIE-URI ÎN CARE SĂ FIE PREMIERUL
  • MENȚIONAȚI ÎN DISCURS ȘI POSTĂRI MOTIVELE PENTRU CARE FLORIN CÎȚU ESTE SINGURA SOLUȚIE PENTRU ȘEFIA PNL
  • Folosirea lui Klaus Iohannis ca susținător al lui Cîțu. Exemplu de mesaj tematic propus de echipa premierului: ”Este singurul premier care și-a asumat reforme, indiferent de costurile politice, a fost ministru de finanțe în pandemie, a trecut țara prin criză în 2020, România are cea mai mare creștere economică din UE. Cifrele nu mint. Și mai ales, premierul are un partener de încredere: președintele Klaus Iohannis”.
  • Punctarea sprijinului din Ardeal pentru Cîțu: ”Turneul din Ardeal este un mare atu pentru #Echipa castigatoare. Ardealul este cu premierul, trebuie să punctăm ca imagine foarte bine la acest capitol. Iar zilele acestea, și mai ales ziua de duminică, la Cluj, trebuie să fie festival pe Facebook. Poze, mesaje etc.”
- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here