Acasă Politica Dominic Fritz, nemultumit ca primaria pe care o conduce a castigat...

Dominic Fritz, nemultumit ca primaria pe care o conduce a castigat procesul împotriva proprietarilor de animale: „Voi propune Consiliului Local să abrogăm această HCL și să o înlocuim cu un regulament care prevede dreptul timișorenilor de a avea animale de companie – da, cu respectarea drepturilor vecinilor, dar fără a menține această restricție absurdă”

Primarul Timisoarei, Dominic Fritz, scrie pe pagina sa de facebook legat de procesul castigat de Primaria pe care o conduce impotriva propiertarilor de animale. Mai exact, Primaria Timisoara a câștigat astazi procesul prin care a fost contestată o decizie a Consiliului loca care prevede ca proprietarii de animale de companie să fie nevoiți să ceară pentru creșterea acestora acordul vecinilor de bloc. Primarul Dominic Frtiza nu este deloc insa incantat de castig, astfle anunta ca va propune Consiliului Local să abroge această HCL și să o înlocuiasa cu un regulament care prevede dreptul timișorenilor de a avea animale de companie.

Postarea integrala a lui Dominic Fritz:

Probabil ați aflat de aventura în instanță a unei hotărâri de Consiliul Local adoptată de Consiliul Local al Municipiului Timișoara în 2007 care obligă proprietarii animalelor de companie să ceară acordul vecinilor de bloc.
Această HCL a fost contestată în instanță de un deținător de animale de companie. Azi a pierdut procesul – Primăria a câștigat, dar asta nu mă bucură.
Voi propune Consiliului Local să abrogăm această HCL și să o înlocuim cu un regulament care prevede dreptul timișorenilor de a avea animale de companie – da, cu respectarea drepturilor vecinilor, dar fără a menține această restricție absurdă.

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here