- Advertisement -
Acasă Extern Donald Trump: „Am distrus Orientul Mijlociu, ne-a costat trilioane de dolari, milioane...

Donald Trump: „Am distrus Orientul Mijlociu, ne-a costat trilioane de dolari, milioane de vieţi şi nu este diferit de cum era – este mai rău, pentru că trebuie reconstruit, a fost rupt în bucăţi! Biden a gestioant situatia din Afganistan chiar mai prost decat a facut a gestioant prvernirea intrarii in tara a imingratilor ilegali la granita cu Mexic”

- Advertisement -

Fostul presedinte al SUA, Donald Trump , a atacat dur actuala adminstratie progreista de la Casa Alba. Donald Trump a declarat ca Statele Unite au distrsu Orientul Mijlociu, facand referire indirect la faptul ca insusi SUA a finantat terosimul, inclusiv talbanii si ISIS. Fostul presedinte americana declarat de asemenea ca situatia de la granita cu Mexic este gestioanta in prezent mai prost decat oricand, fiind un reocrd al numaruluide imingrati ilegali care inceraca sa invadeze SUA la granita de sud. In acest context, reamintim ca un numar record de tigani din Europa incearca de asemenea sa treaca SUA la granita cu Mexic, ceea ce avand in vedere politica „open mind” a actualei adminsitrarii, nu ar fi atat de rau, ci din contra, mai ales pentru europeni, iunclusiv pentru romani.

„Am distrus Orientul Mijlociu… ne-a costat trilioane de dolari, milioane de vieţi şi nu este diferit de cum era – este mai rău, pentru că trebuie reconstruit, a fost rupt în bucăţi”, a declarat el. „Să rămâi blocat acolo a fost ca nisipurile mişcătoare”.

„Biden, priviţi ce a făcut la graniţa de sud… asta (situaţia din Afganistan, n.r.) este ca situaţia de la graniţa de sud, dar gestionată chiar mai prost. Nimeni nu a gestionat graniţa de sud mai prost ca el, ei bine, Afganistanul este exact acelaşi lucru”.

„A redus armata americană în Afganistan de la aproximativ 20.000 la 2.500 de soldaţi, iar acum scot armata înainte de a ne lua civilii şi translatorii şi alţi oameni care ne-au ajutat. Trebuia să fi luat militarii la final – trebuia ca oamenii să iasă primii”, a afirmat Trump.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here