Acasă Extern Donald Trump anunta ca ia in calcul ca dupa finalizarea mandatului de...

Donald Trump anunta ca ia in calcul ca dupa finalizarea mandatului de presedinte, sa isi creeze propria platforma de socializare! Decizia liderului de la Casa Alba vine dupa ce Twitter i-a suspendat contul personal, al Casei Albe si al echipei de campanie! Presedintele e blocat pe termen nedeterminat si pe Facebook

Presedintele american Donald Trump a declarat sambata ca in calcul ca dupa terminarea mandatului de presedinte la data de 21 ianuarie, sa isi faca propria retea de socializare. Anuntul presedintelui Statelor Unite ale Americii vine dupa ce Twitter l-a lasat permanent fara cont.

Mai mult, pentru a fi siguri ca pana cel putin la data de 21 ianuarie nu mai trasmite vreun mesaj, Twitter a suspendat pe o periaoda de 14 zile si contul Casei Albe dar si contil echipei de campanie al lui liderului de la Casa Alba.

Reamintim de asemenea ca presedintelui SUA i-a fost suspendat si contul pe facebook pe perioada nedetermianta. Practic, „cel mai puternic om din lume” este in momnetul de fata cel cenzurat om din lume, existenta sa pe retelele de socialziare fiind complet stearsa.

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here