Acasă Extern Donald Trump, avertisment dur catre cei care care au provocat violente in...

Donald Trump, avertisment dur catre cei care care au provocat violente in Capitoliu: „America este şi trebuie să fie mereu o naţiune a legii şi ordinii. Manifestanţii care s-au infiltrat în Capitoliu au întinat locul democraţiei americane. Celor care s-au angajat în acte de violenţă şi distrugere: voi nu reprezentaţi ţara noastră. Iar celor care au încălcat legea: veţi plăti!

Presedintele american Donald Trump a transmis un avertisment dur catre protestatarii care au provocat incidente in Capitoliu in urma cu 2 zile. Liderul de la Casa Alba le-a transmis celor care au provocat acte de violente si distrugere ca nu reprezinta Statele Unite ale Americii si ca vor plati in fata legii pentru actiunile lor. Donald Trump a spus ca America este o natiune a legii si a ordinii iar cei care au fost violenti miercuri „au intinat locul democratiei americane”.

„America este şi trebuie să fie mereu o naţiune a legii şi ordinii. Manifestanţii care s-au infiltrat în Capitoliu au întinat locul democraţiei americane. Celor care s-au angajat în acte de violenţă şi distrugere: voi nu reprezentaţi ţara noastră. Iar celor care au încălcat legea: veţi plăti”.

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here