Donald Trump, despre conflictul cu Iran: Nu caut războiul, dar dacă va fi, va fi distrugere totală așa cum nu ați mai văzut vreodată!

Președintele american Donald Trump a declarat, duminică, într-un interviu pentru postul NBC, că este de părere că Teheranul vrea să negocieze un acord cu Statele Unite, în contextul problemelor economice cu care se confruntă Iranul, relatează MEDIAFAX.

„Cred că vor să negocieze. Și cred că vor să facă o înțelegere. Și înțelegerea mea este nucleară. Uite, nu vor avea arme nucleare (…) Nu cred că le place poziția în care se află. Economia lor este absolut ruinată”, a declarat liderul de la Casa Albă.

„Nu caut războiul, dar dacă va fi, va fi distrugere totală așa cum nu ați mai văzut vreodată. Dar nu caut sa fac asta”, a adăugat Donald Trump.

Preşedintele Statelor Unite a declarat, vineri, că pregătise un atac asupra Iranului, dar l-a anulat în ultimul moment, pentru a evita producerea de victime.

Citește și https://dc360.ro/dupa-soferul-lui-voicu-satelitul-sputnik-plesoianu-si-orlando-acum-si-fifor-ar-vrea-la-cotroceni-fostul-ministru-al-apararii-pe-facebook-ma-gandesc-foarte-serios-la-aceasta-posibilitate/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.