- Advertisement -
Acasă Extern Donald Trump dupa ce a fost achitat de acuzatiile de "instigare la...

Donald Trump dupa ce a fost achitat de acuzatiile de „instigare la violenta” la Capitoliu: A fost o altă fază a „celei mai mari vânători de vrăjitoare din istoria ţării noastre! În lunile care vor urma, voi avea multe lucruri de împărtăşit cu voi şi sunt nerăbdător să continui incredibila noastră aventură pentru măreţia Americii! Make America Great Again’ este doar la început!

- Advertisement -

Fostul presedinte american, Donald Trump, a reactionat la scurt timp dupa a ca a fost achitat in legatura cu acuzatiile de „instigare la violenta” la Capitoliu. Fostul presedintle a transmis ca nu a fost decat o alta faza a „celei mai mari vânători de vrăjitoare din istoria Statelor Unite”. Acesta spus ca in perioada urmatoare, va avea lucruri de impratiasit americanilor si a tranmis ca este nerabdator sa continue aventura pentru maretia Amercii. Acesta a conchis spunand ca miscarea „Make America Great Again” este doar la inceput.

Procesul de impeachment a fost o altă fază a „celei mai mari vânători de vrăjitoare din istoria ţării noastre. În lunile care vor urma, voi avea multe lucruri de împărtăşit cu voi şi sunt nerăbdător să continui incredibila noastră aventură pentru măreţia Americii. Mişcarea noastră magnifică, istorică şi patriotică, ‘Make America Great Again’ este doar la început”, a declarat fostul presedinte american, Donald Trump.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here