- Advertisement -
Acasă Extern Donald Trump dupa ce Facebook a anuntat ca suspendarea contului sau va...

Donald Trump dupa ce Facebook a anuntat ca suspendarea contului sau va dura 2 ani deoarece „reprezinta un pericol”: Retelele de socialziare nu ar trebui sa aiba puterea si permisiunea si de a cenzra sau a reduce la tacere! Decizia Facebook este o insulta pentru 75 de milioane de oameni care ne-au votat în 2020!

- Advertisement -

Fostul presedintele american, Donald Trump, a comentat decizia abuziva a Facebook care a anuntat faptul ca suspendarea contului sau de socilziare va dura o perioada de nu mai putin 2 ani de zile deoarece „reprezinta inca un pericol”.

Fostul presedinte american a declarat ca retelele de socializare nu ar trebui sa aiba puterea si permisiunea de a cenzura sau a reduce la tacere. Fostul lider de la Casa Alba a spus de asemenwaca decizia retelei de socializare reprezinta o insulta pentru cei 75 de milioane de oameni care i-au dat votul la prezidentialele din noiembrie 2020.

„Retelele de socialziare nu ar trebui sa aiba puterea si permisiunea de a cenzura sau a reduce la tacere! Decizia Facebook este o insulta pentru 75 de milioane de oameni care ne-au votat în 2020. In cele din urmă, vom castiga. Tara noastra nu va mai suporta aceste abuzuri!” a declarat fostul presedinte al Statelor Unite, Donald Trump.

Reamintim ca reteaua de socializare Facebook i-a suspendat contul de facebook fostului presedinte Donald Trump in urma unei uriase divesiuni a mass media privind diversiunea violelentele  de la Capitaloiu, cei intrati inuntru fiind prezentati ca fiind „sustinatorii lui DonaldTrump”, fiind vorba de fapt despre membrii Antifa, sustinatorii fostului presedinte american fiind inregistrati video strigand langa Capitoliu zieci de minute in sir faptul ca membrii Antifa vor sa provace violente.

Toate retelele de sopcialziare l-au suspendat in urma diversiunii de la Capitoliu pe fostul presedinte american acuzandu-l a ca si-a indemnat sustinatorii sa provoace respectivele violentele la Capitaliu, realitatea fiind de fapt Donald Trump nici macar nu a folosit vreodata cuvantul „Capitoliu” sau „violente” in mesajele sale, acesta rezumandu-se doar la a spune oamenilor doar faptul ca rezultatele alegerile din noiembrie 2020 au fost fraudate dupa ce in toate ultimele state in care acesta conducea dupa numararea a mai bine 70% din voturi, situatia s-a intors brusc in favoarea lui Joe Biden.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here