- Advertisement -
Acasă Extern Donald Trump: "Este unanim acceptat acum şi s-a dovedit încă o dată...

Donald Trump: „Este unanim acceptat acum şi s-a dovedit încă o dată că am avut dreptate că raportul iniţial al OMS cu privire la Laboratorul din Wuhan a fost defectuos şi trebuie refăcut, de această dată în urma unei investigaţii cu adevărat transparente! Lui Dr. Fauci îi place să spună că el este ‘ştiinţa’, când de fapt el este doar SF”

- Advertisement -

Presedintele american Donald Trump intervine in discutia momemtului in ceea ce priveste pandemia de coronavirus, cand de la o zi la alta se confirma si apar noi dovezi prezentate chiar de presa si specialisti legate de faptul ca COVID19 este un virus chinez facut in laboratorul de la Wuhan. Donald Trump spune ca despre infromatiile aparute recent, in ultimele saptamani, legate de locul si felul in care a aparut COVID-ul, a vorbit chiar in primele saptamani de la apartia acestuia in SUA dupa primul raport al OMS in acest context. Fostul lider de la Casa Alba spune ca avut dreptate in legatura cu raportul initial al Organizatiei Mondiale al Sanatatii cu privire la originea virusul si a faptului ca a fost creat in laborator. Trump l-a atacat de asemennea pe controversatul doctor Fauci, care mai este tinut in brate doar de presa stangista pro democrati, care il fereste de intrebari complicate si au grija sa ii sustina imaginea unu mic „Dumnezeu” in ale medicinei de la momnetul anuntului ca nu il sustine pe Donald Trump pentru un nou mandat si pana azi.

„Este unanim acceptat acum şi s-a dovedit încă o dată că am avut dreptate că raportul iniţial al OMS cu privire la Laboratorul din Wuhan a fost defectuos şi trebuie refăcut, de această dată în urma unei investigaţii cu adevărat transparente. Am avut dreptate cu privire la virusul chinez de la bun început şi acum întreaga lume vede acest lucru. Din acest motiv Partidul Comunist Chinez ar trebui să plătească despăgubiri globale de 10 trilioane de dolari pentru ceea ce au permis să se întâmple, cel mai rău eveniment din istoria lumii. Chiar şi aici, în SUA, aşa-zişi experţi precum Dr. Fauci au tot timpul eroare cu privire la Laboratorul din Wuhan şi rolul Chinei. Gândiţi-vă doar la cât de mult s-ar fi înrăutăţilor lucrurile dacă ascultat sfatul oferit de Dr. Fauci de a nu suspenda călătoriile în China (şi alte măsuri). Lui Dr. Fauci îi place să spună că el este ‘ştiinţa’, când de fapt el este doar SF (science fiction)!”, afirmă Donald Trump.

 

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here