- Advertisement -
Acasă Extern Donald Trump: "Niciodată nu a existat vreun moment la frontiera noastră sudică...

Donald Trump: „Niciodată nu a existat vreun moment la frontiera noastră sudică la fel cu ceea ce se întâmplă acum, însă contează ceea ce urmează să se întâmple! Oficialităţi din ICE incerca sa scoata delicventii condamanti intrati ilegala in tara, insa Biden nu ii lasa! Nu poţi avea o frontieră sigură decât atunci când persoanele care o traversează ilegal sunt expulzate pe loc! Imigranţii ilegali din toate colţurile planetei vor ajunge la frontiera noastră şi nu vor mai fi trimişi niciodată înapoi!

- Advertisement -

Fostul presedinte al Statelor Unite, Donald Trump, a atacat adminstratia democrata pentru felul in care gestioneaza imigratia ilegala, lasand pe toata lumea sa treaca granita fata vreun fel de minim de verificare. Donald Trump (care a tras atentia in nenumarate randuri inca din urma cu 5 ani cu privire la periocolul imingratiei ilegale si a politiii stangiste extrem de primiseva in legatura cu aceasta amenintare) a avertizat intr-un discurs, primul de dupa plecarea de la Casa Alba, in legatura cu consecintele imigratiei ilegale si politicile populiste ale demcoratilor care pun in pericol securitatea si modul a trai in SUA. Acesta a declarat faptul ca nicodata nu s-a intamplat ce se intampla in prezent in SUA, unde nu mai exista niciun fel de control la granite. Trump a spus ca in acest fel, profitand de politica sinucigasa a actualei adminsitratii, imigrantii ilegali din intreaga lumea vor veni in SUA si nu vor mai fi trimisi vreodata inapoi. Fostul presedinte american a subliniat ca nu poate exista o frontiera sigura decat in momentul incare persoanele care traverseaza ilegal tara, sunt expulzate pe loc.

„Niciodată nu a existat vreun moment la frontiera noastră sudică la fel cu ceea ce se întâmplă acum, însă contează ceea ce urmează să se întâmple. Imigranţii ilegali din toate colţurile planetei vor ajunge la frontiera noastră şi nu vor mai fi trimişi niciodată înapoi” a declrat fostul presedinte american Donald Trump.

„Nu poţi avea o frontieră sigură decât atunci când persoanele care o traversează ilegal sunt expulzate pe loc. Toti delincvenţii care au fost o dată expulzaţi din SUA de către administraţia sa se află acum din nou pe străzile americane si comit delicte atroce şi violente. Oficialităţi din ICE (agenţia americană pentru Imigraţie şi Vămi – n.r.) încearcă cu disperare să-i scoată din ţară pe aceşti delincvenţi condamnaţi, însă Biden nu-i lasă” a mai declarat fostul lider de la Casa Alba.

Tsunamiul de la graniţă este împovărător pentru comunităţile locale, deoarece le epuizează bugetele, le umple spitalele şi le iau locurile de muncă lucrătorilor americani. Când mi-am încheiat mandatul (în ianuarie – n.r.), reuşisem să obţin frontiera cea mai sigură din istoria ţării noastre. Sub Biden, în curând va fi mai rea, mai periculoasă şi mai scăpată de sub control decât oricând. Ţineţi imigraţia ilegală a departe de graniţele ţării noastre” a chnshis Donald Trump.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. Trump are dreptate . Fiecare să stea în țara lui și pe continentul lui . Europa se innegrește , America se innegrește ce mama naibii nu mai avem loc de imigranți ? Problema cea mare este că nu-și vad de treabă și îi duce capul numai la drăcii . Nu pună osul la treabă . Se împuiază si băștinașii trebuie să aibă grija lor ! Asta este democrație ? Astea sunt drepturile omului ? Pentru unii mumă pentru alții ciumă !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here