- Advertisement -
Acasă Politica Donald Trump: Nu voi spune daca voi candida in 2024 din nou...

Donald Trump: Nu voi spune daca voi candida in 2024 din nou la prezidentiale. Cert este ca dupa esecul acuzarii din Senat, cifrele mele sunt in crestere / Twitter a devenit plictitisotir, exista optiunea de a imi face propria retea de socializare

- Advertisement -

Fostul presedinte american, Doanld Trump, a ofeirt un prim interviu dupa plecarea de la Casa Alba in urma cu o luna de zile. Fostul lider de la Casa Alba, a declarat, intrebat fiind daca va candida din nou la alegeri in 2024, ca nu vreasa spune inca de pe acum ce va face peste 4 ani,. Acesta aprecizat insa ca duapa esecul democratilor de condamnare a sa pentru as zisele “chemari la violeta” la Capitoliu ,este in crestere in sondajele din SUA.

Referitor la faptul ca belcigosul sef la Twitter, Jack Dorsey, l-a interzis pe reteau de socialziare permanent, Doanld Trump a declarat ca este posbil sa isi creeze propria retea de socialziare.

„Twitter a devenit plictitisitor. Există, opţiunea de a-ţi construi propriul site.

Nu voi daca voi candida la presedintie in 2024 spune încă, dar avem un sprijin extraordinar. Dupa esecul condamnaii democratilor, cifrele mele sunt în creştere”.

“Nu voi spune daca voi candida in 2024 din nou la prezidnetiale. Cert este ca dupa esecul acuzarii din Senat, cifrele mele sunt in crestere. NJe bucuram de un sprijin extraordinar” a declarat fostul presedinte american intrebat daca va candida al alegerile prezidentiale din 2024.

“Twitter a devenit plictitisotir, exista optiunea de a imi face propria retea de socializare”m a declarat Donald Trump

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here