- Advertisement -
Acasă Extern Doua tinere din SUA au mers la rapel deghizate in femei in...

Doua tinere din SUA au mers la rapel deghizate in femei in varsta! Cele doua fete si-au pus caciulile si manusile bunicilor, plus lentile groase la ochelari, insa au fost date de gol: „Nu ştiu cum au reuşit să se vaccineze prima oară, dar erau îmbrăcate ca persoane în vârstă cu căciuli, mănuşi şi ochelari”

- Advertisement -

Doua tinere din Statele Unite au fost extrem de aproape sa reuseasca un plan greu de crezut in realitate, ci mai de graba in filmele ieftine trase de par. Pentreu ca nu mai aveau rabdare sa isi astepte randul la vaccinare, in prezent avand prioritate ca peste tot in lume alte cetageorii sociale, cele doua au mers sa se vaccineze deghizate in femei in varsta, manusi si caciuli vechi din urma cu 4-5 decenii si lentile ochelari extrem de groase.

Desi greu de crezut, acestea au reusit sa isi faca primul vaccin cu scucces, lucru inexplicabil pentru toata lumea, avand in vedere faptul cca acestea trebuiau isi prezinta, la fel cum s-a intamplat si a doua oara, cartile de identitate.

Tinerele ar fi putut avea si a doua oara scucces, la rapel, daca nu li se cereau cartile de identitate.

„Nu ştiu cum au reuşit să se vaccineze prima oară, dar erau îmbrăcate ca persoane în vârstă cu căciuli, mănuşi şi ochelari, au probabil în jur de 20 de ani”, a spus el.

Responsabilul a subliniat că numărul persoanelor care încearcă să-şi falsifice identitatea este probabil mai mare mare decât se crede.

Numărul persoanelor vaccinate în Florida, la o o populaţie de peste 21 de milioane de persoane, este de 2,43 milioane de persoane imunizate. Dintre acestea, 1,13 milioane au primit cele două doze de vaccin de la Pfizer şi Moderna.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here