Dragnea a reluat razboiul cu străinii la Antena 3! Șeful PSD îl pune pe Orlando să facă controale la ANAF deoarece nu acționeaza dur împotriva străinilor: “Merg ca pisicuții la multinaționale, dacă merg, la ANAF s-au tot schimbat conduceri, ministrul de Finanțe să facă o analiză”

Liderul PSD Liviu Dragnea îi cere ministrului de Finanțe Eugen Teodorovici să facă o analiză clară cu privire la Agenția Națională de Administrare Fiscală, spunând că instituția tratează companiile românești ca fiind infractoare, în timp ce ocolește societățile cu capital străin.

„Am tot sperat că ANAF să controleze toate firmele, nu numai cu capital românesc. Cele cu capital străin trebuie să aibă același tratament, trebuie să respecte aceleași legi”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3, potrivit MEDIAFAX.

„Merg ca pisicuții la multinaționale, dacă merg, la ANAF s-au tot schimbat conduceri, ministrul de Finanțe să facă o analiză”, a mai spus liderul PSD.

Liderul social democraților spune că a discutat situația de la ANAF și cu președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

„Ministrul de Finanțe să facă o analiză să o prezinte în coaliție, nu acceptăm, am vorbit și cu domnul Tăriceanu, nu acceptăm ca unii de la ANAF să creadă că firmele românești sunt infractoare și trebuie lovite”, a spus Dragnea.

Citește și http://dc360.ro/kelemen-hunor-de-azi-udmr-nu-va-sustine-nici-o-initiativa-sau-masura-a-guvernului-pana-la-solutionarea-situatiei-cimitirului-din-valea-uzului-protocolul-de-colaborare-cu-psd-alde-ramane-fara-obiec/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.