Dragnea, externat în scurt timp! Codrin Ștefănescu a declarat că Dragnea le-a cerut medicilor să nu îl mai opereze!

Șeful PSD, Liviu Dragnea, nu va fi operat deocamdată! Al treilea om din stat va fi externat în cursul după-amiezii de marți.

La scurt timp după ce instanța a decis amânarea unei decizii în dosarul DGSAPC Teleroman, secretarul general PSD, Codrin Ștefănescu a declarat că Dragnea le-a cerut medicilor să nu îl mai opereze.

“Este doar un fel de amânare. Fiecare infiltrație de acest gen este dureroasă. Decizia va fi luată în această după-amiază. E decizia pe care o să o ia el. Nu poate să îl opereze nimeni forțat. Am înțeles de la mai mulți colegi că nu poți scăpa de acestă chestie fără intervenție medicală, dar deocamdată este o amânare a ei. (…) Am vorbit cu domnul Dragnea acum două ore. E în regulă acum, dar să ținem cont că este cu branule și în spital”, a declarat Codrin Ștefănescu.

Secretarul general al PSD a spus că Dragnea “a tratat neserios problema de o lună și jumătate, cu creme și spray-uri, dar s-au adunat ședință după ședință. După ședința de ieri de la Snagov, eu și Mircea Drăghici am insistat ca el să meargă la RMN”, a mai spus Codrin Ștefănescu.

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat, la un post TV, că liderul PSD i-a transmis că are încredere în sistemul medical românesc şi în medicii din România.

Citește și https://dc360.ro/marius-iacob-a-demisionat-din-functia-de-adjunct-dna/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *