Dragnea, încarcerat și neliniștit! Fostul lider PSD contestă de la Rahova alegerea Vioricăi în fruntea partidului și a lui Fifor în funcţia de Secretar General!

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a depus o solicitare în calitate de intervenient, prin care cere anularea alegerii Vioricăi Dăncilă în funcţia de preşedinte al partidului, dar şi a lui Mihai Fifor în funcţia de secretar general. Cererea a fost depusă de avocata lui Liviu Dragnea, după Congresul PSD. Solicitarea a fost declarată admisibilă în principiu de Tribunalul Bucureşti, potrivit Antena 3.

Contestaţia lui Liviu Dragnea are la bază faptul că el nu demisionase din funcţie în momentul organizării Congresului PSD. Deşi pare o anomalie, statutul nu prevede destituirea preşedintelui partidului, Liviu Dragnea reclamă că a continuat să fie preşedintele PSD chiar şi după condamnare. 

La Congresul la care a fost aleasă la conducerea PSD Viorica Dăncilă, a fost schimbat şi statutul. PSD a cerut instanţei modificarea statutului, iar Tribunalul Bucureşti încă n-a luat o decizie, posibil din cauza intervenţiei lui Liviu Dragnea. În aceste condiţii, Viorica Dăncilă nu e preşedintele oficial al PSD. 

Citește și https://dc360.ro/psd-istul-marian-dragomir-primar-al-municipiului-braila-cred-ferm-ca-scorul-psd-la-prezidentiale-ar-fi-mai-bun-cu-un-alt-candidat-decat-dancila-sunt-convins-ca-scorul-psd-ar-fi-mult-mai-mare-cu-un/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.