Dragnea ne anunță că am prosperat deja peste nivelul Germaniei: Muncitorii români nu mai vor să muncească pe salarii mici afară, nici măcar în Germania, pentru că au alternativă aici să ia salarii mai mari. Germanii sunt nervoși că nu mai au cine să le culeagă sparanghelul

Liderul PSD, Liviu Dragnea, are o explicație simplă pentru modul dur în care jurnaliștii germani l-au caracterizat într-un reportaj pe care i-l dedică postul public de televiziune. El spune că sunt “nervoși” că muncitorii români nu mai vor să meargă la muncă în Germania să le culeagă sparanghelul.

Aflat în vizită electorală în Dolj alături de ministrul Agriculturii Petre Daea, Liviu Dragnea a fost întrebat cum comentează modul în care a fost caracterizat de postul public de televiziune german.

Pentru Dragnea, a fost un prilej să-și continue retorica anti-occidentală și, mai mult, el a susținut că românii nu mai vor să meargă să lucreze în străinătate, pentru că acum au salarii mai mari în România. Liderul PSD spune că aceasta ar putea fi explicația – germanii sunt “nervoși” că nu mai are cine să le culeagă sparanghelul.

“Nu vreau să caracterizez în niciun fel. E o simplă coincidență că este din Germania! Muncitorii români nu mai vor să meargă să muncească pe salarii mici afară, nici măcar în Germania, pentru că au alternativă aici, în România, să ia salarii mai mari. Or fi nervoși pentru acest lucru, că au probleme cu sparanghelul, fiind o legumă foarte folosită în bucătăria germană! Atât de bine cunosc ei ce se întâmplă în România? Sunt foarte convins”, a declarat Liviu Dragnea.

Postul public german de televiziune Das Erste a difuzat recent un reportaj care îl are în centru pe liderul PSD, Liviu Dragnea, “cel mai puternic politician” din România. În reportajul intitulat “Lipsiţi de putere în faţa lui Liviu Dragnea?”, jurnaliştii germani vorbesc despre încercările lui Dragnea de a-şi subordona politic justiţia pentru a scăpa de condamnări şi de procesele pe care le are pe rol.

Citește și http://dc360.ro/pana-aici-lui-viorica-i-a-ajuns-dancila-am-fost-azi-la-spital-si-ma-uitam-cu-cata-inversunare-scandal-si-cate-lucruri-urate-au-putut-sa-spuna-protestatarii-au-venit-cu-coroane-e-inadmisibil-d/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.