Dragnea s-a însănătoșit brusc la Antena 3 de unde lansat rafale de atacuri către Iohannis: E disperat, are păpușarii lui în spate, are statul paralel, își urăște țara, îi e teamă că va da socoteală! Se va face dreptate până la capăt!

Liderul PSD, Liviu Dragnea, s-a dezlănțuit, luni seara, la Antena 3, într-un atac dur la adresa președintelui Klaus Iohannis, desprea care a spus că este disperat, e împins, are păpușarii lui în spate, are statul paralel, își urăște țara, îi e teamă că va da socoteală când nu va mai avea imunitate. „Până la urmă se va face dreptate până la capăt”, a susținut Dragnea.

Liviu Dragnea a afirmat că miza bătăliei dintre PSD și Iohannis este România și s-a declarat convins că social-democrații vor câștiga această bătălie.

Principalele declarații ale lui Liviu Dragnea:

  • Miza este România, o altă miză o reprezintă viețile românilor – trai mai bun pentru români sau trai mai rău, o țară dezvoltată sau o țară stagnată, o țară mândră sau o țară îngenuncheată și predată la cheie străinilor. Ceea ce face Iohannis face din disparerare, e și împins, are păpușarii lui în spate.
  • Eu cred că noi vom câștiga această bătălie, pentru că noi luptăm pentru România, el luptă împotriva țării lui. Mi-e foarte greu să fac o ierarhie a acțiunilor negative ale acestui om care își urăște țara – încurajarea la proteste violente, niciun fel de luptă de a obține ceva pentru această țară, interesul lui e să nu deranjeze, să se pună bine cu mai marii Europei, care nu o să moară de grija noastră. Are în spate statul paralel, acest sistem ocult.
  • O altă diferență între noi și el e că el face aceste lucruri din disperare. Îi e frică. Dacă ai furat niște case de la stat și nu mai ai imunitate, trebuie să dai socoteală, nu poți să te mai duci noaptea cu batic. Teama lui și a altora este că o să dea socoteală. Până la urmă se va face dreptate până la capăt.
  • Toată această manipulare ultraprofesionistă are acest rol, de a muta atenția de la lumea reală, cu violențe, miciuni. Da, statul de drept, dar ăla normal, cum e în SUA.
  • Eu ca să votez m-aș uita în istoria postdecembristă cum a ajuns la guvernare actuala opoziție: aceeași metodă – justiție, corupție, venim noi și aducem lapte și miere. Au venit, a intrat în groapă România, am venit noi, a crescut România. De trei ori s-a întâmplat.
  • Iohannis bate câmpii și toți ciracii lui când spun că noi suntem în întârziere cu pensiile. Noi am majorat pensiile în avans de două ori.

Alte declarații:

  • Maria Grapini a generat foarte multă mândrie în rândul PSD prin pozițiile românești, patriotice și curajoase din PE, fără să aibă niciun fel de ezitare și ne-a dat foarte mare încredere. E un câștig pentru noi. Maria are, pe lângă foarte multe calități, o calitate importantă – știe să facă echipă.

Citește și http://dc360.ro/psd-il-ataca-pe-iohannis-pe-tema-ambasadei-toate-atacurile-prezidentiale-denota-un-amatorism-total-al-lui-iohannis-in-materie-diplomatica-ele-vin-sa-submineze-relatiile-dintre-romania-si-statele-ara/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.