- Advertisement -
Acasă Politica Dragu ii urecheaza pe Roman si Simion: ”Este regretabil ce s-a întâmplat...

Dragu ii urecheaza pe Roman si Simion: ”Este regretabil ce s-a întâmplat ieri în Parlament. Cetăţenii nu şi-au votat reprezentanţii pentru a face abuzuri, nici pentru a ţine prima pagină sau pentru like-uri”

- Advertisement -

Continua comedia pe scena politica. Anca Dragu, care nu a fost lasata de catre Roman sa isi indeplineasca atributiile de sefa a Senatului la citirea motiunii de cenzura, a reactionat dupa incidentul de joi dupa amiaza din Parlament. Intr-o incercare de a se pozitiona la mijloc, asta desi Roman nu a fost in niciun fel atacat, ci pur si cimpu dat frumos la o parte deoarece ii lua pur si simplu atributiile de sefa a Senatului acesteia, Anca Dragu i-a tras de mot atat pe Simion si cat pe Roman, spunand ca parlamentari nu au fost alesi pentru a comite abuzuri sau pentru like-uri pe facebook.

Postarea integrala a Ancai Dragu:

Este regretabil ce s-a intamplat ieri în Parlament. Încă de la primele cuvinte rostite în această legislatură, am spus că îmi doresc ca respectul să fie cel care guvernează orice acțiune a noastră ca parlamentari.
Din păcate, nu s-a întâmplat cum mi-am dorit și sper ca pe viitor să nu mai asistăm la astfel de situații.
Cetățenii nu și-au votat reprezentanții pentru a face abuzuri, nici pentru a ține prima pagină sau pentru like-uri! Cetățenii au votat pentru oameni care să găsească soluții reale pentru dezvoltarea acestei țări!

 

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here