- Advertisement -
Acasă Justitie Drama mare in lumea pirandelor! "Spartacus, idolul femeilor", peste 5 ani dupa...

Drama mare in lumea pirandelor! „Spartacus, idolul femeilor”, peste 5 ani dupa gratii! „Celebrul” interlop revenit in tara la inceptul pandmeie si care a chemat Politia la el, zboara 62 de luni la Rahova!

- Advertisement -

Drama mare pentru doamnele pirande. Idolul femeilor, Spartacus, intra la puscarie pentru urmatorii 5 ani si 2 luni. Celebrul interlop revenit in tara la inceputul pandemiei care provoca pe facebook politistii sa vina la el sa se ia la batatie, a fost condamnat la 5 ani si 2 luni dupa gratii pentru scandalul provocat la momentul respectiv. Spartacus, acest Brad Pitt al zburatoarelor, ce suferinta pe pirande.

Judecătoria Sectorului 5 a dat soluțiile: Constantin Gigi, zis „Bertolon” – șapte ani și trei luni de închisoare, Vasile Badea, zis „Spartacus, Idolul Fetelor” – cinci ani și două luni închisoare, Nicușor Lider, zis „Crecea” – cinci ani și trei luni de închisoare, Antonio Dincă, zis „Samir” – un an și nouă luni de închisoare cu suspendare.

Ceilalți inculpați din dosar – Oradea Badea, Gloria Ion, Veronica Calin și Stefan Stangaciu – au fost achitați, potrivit ziare.com.

„Să-nnebunesc dacă nu vine Jandarmeria, îi răsturnăm! M-am jurat pe copiii mei! Eu cu fraţii mei şi cu nepoţii mei! Cum vine prima maşină, cum îi răsturnăm! Aşteptăm Poliţia! Revoluţie! Revoluţie!”, spune „Spartacus” într-o înregistrare video.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here