- Advertisement -
AcasăPoliticaDrula spune ca lumea il vrea pe el si USR-isti: Cercetările noastre...

Drula spune ca lumea il vrea pe el si USR-isti: Cercetările noastre arată că românii îşi pun speranţa în USR. Întrebarea dacă cred că USR ştie să guverneze răspunsul este da, la întrebarea dacă USR poate să guverneze răspunsul este da. Vă spun cu toată convingerea: daţi-ne voturile! Noi ştim să guvernăm, uitaţi-vă ce am făcut la Ministerul Transporturilor, la PNRR

- Advertisement -

Liderul USR, Catalin Drula, s-a declarat convins ca romanii ii vor la guvernare pe USR-isti. Acestaa spus ca conform unor cercetari USR, romanii au rapsund in proportie covarsiatoare ca USR stie sa guverneze si isi pun speranta in USR. Cu toate ca intreaga clasa politca a omorat intr-un fel sau alatul PNRR-ul, Drula se mandreste incluisv cu PNRR-ul aflat sub patronaul lui Ghinea, PNRR in care nu au fost introduse irigatiile.

„Din câte ştiu eu, această formaţiune este în continuă scădere, pentru că oamenii văd că nu are soluţii. Cu două sloganuri de galerie şi trei live-uri nu poţi guverna România. Noi ştim să guvernăm, uitaţi-vă ce am făcut la Ministerul Transporturilor, la Ministerul Investiţiilor Europene, PNRR-ul, programul care a primit notă maximă de la Comisia Europeană, făcut de USR, uitaţi-vă ce facem în primării zi de zi şi vedeţi acolo performanţa USR”, mai spune fostul ministru al Transporturilor.

„Cercetările noastre arată că românii îşi pun speranţa în USR. Întrebarea dacă cred că USR ştie să guverneze răspunsul este da, la întrebarea dacă USR poate să guverneze răspunsul este da, la o singură întrebare am răspuns mai puţin satisfăcător, în cercetările pe care le avem, la această stabilitate pentru că suntem o forţă nouă, a trecut prin acest parcurs de la mişcare civică (…) De acum încolo ne aşezăm într-o nouă epocă de maturitate şi vom câştiga din ce în ce mai mult încrederea românilor pentru voturile care vin”, a mai afirmat Drulă.

„Vă spun cu toată convingerea: daţi-ne voturile! Nu mai daţi voturile bandiţilor ăstora care au dus ţara acolo unde este, care nici nu ştiu, nici nu vor, nici nu pot şi se gândesc doar la ei cel mai rău este că vor să ne facă să credem că asta e, atât se poate, că suntem puţini care vrem o Românie modernă, o Românie corectă, o Românie fără speciali. (…) Eu sunt aici să vă spun că se poate şi că de astăzi zilele socialismului cu epoleţi sunt numărate”, a adăugat Cătălin Drulă.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -