Dumitru Buzatu îi plânge de milă colegului Moga, ministrul demisionar de la interne! Baronul de Vaslui e însa din nou neinteligibil: „Nu cred că trebuia să-și dea demisia. Nu cred că nevinovat PSD de această chestiune. Probabil că nu a mai rezistat”

Dumitru Buzatu, liderul PSD Vaslui, consideră că Nicolae Moga nu trebuia să demisioneze de la șefia Ministerului de Interne, comentând că „probabil nu a mai rezistat”. ​

Buzatu a precizat că nu este normală „culpabilizarea unui om care a preluat o funcție de două zile”. 

„Nu cred că trebuia să-și dea demisia. (…) Nu cred că nevinovat PSD de această chestiune. Probabil că nu a mai rezistat”, a spus liderul PSD Vaslui, într-o intervenție la Digi 24.

Nicolae Moga și-a anunțat demisia din funcție, marți, la șase zile de la numirea în funcția de ministru al Administrației și Internelor, în urma uciderii celor două adolescente din Olt, caz care a scos la iveală ineficiența autorităților.

El a spus că a luat această decizie marți dimineață, în urma unei discuții cu premierul Viorica Dăncilă. 

Nicolae Moga a făcut acest anunț la Palatul Victoria, cu jumătate de oră înainte de ședința CSAT în care ar urma să fie prezentat raportul Ministerului de Interne în cazul Caracal.

Citește și https://dc360.ro/viorica-dancila-anunta-pe-facebook-cele-doua-prioritati-pe-care-le-va-prezenta-in-sedinta-csat-transformarea-grupului-de-lucru-interinstitutional-referitor-la-cazul-din-caracal-in-comandament-unic-c/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *