- Advertisement -
AcasăUncategorizedDupa 2 ani de pandemie, un minsitru al Sanatatii o spune direct:...

Dupa 2 ani de pandemie, un minsitru al Sanatatii o spune direct: Mortalitatea a crescut din cauza lipsei de acces în spitale a persoanelor bolnave cronic

- Advertisement -

Dupa 2 ani de pandemie, ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a recunoscut miercuri dupa amiaza, intr-o conferitna de presa, ca mortalitatea a crescut in cei 2 ani de pandemie in special din cauza faptului ca persoanele bolnave cronic nu au avut accees in spitale, aproape toate spietalele din Romania, mai ales in timpul celor 4 valuri, fiind transformate integral in spitale COVID. Rafila a precizat ca vor fi luate masurile necesare pentru ca pacientii bolnavi cronici sa aiba acces la serviciile medicale. Reamintim in acest context ca in urma cu aproximativ 4 saptamani, deputatul USR, Emanuel Ungureanu, critica dur modul in care au fost impartite spitalele de la bun inceput exclusiv doar pentru tratarea persoanelor infectate cu COVID, acuzadu-l pe Arafat si autoritatile romane ca din cauza acestora zeci de ii de bolnavi cronici au murit neavand cum sa se trateze.

„Am înființat o structură de coordonare a asistenței medicale în MS. Mortalitatea a crescut din cauza lipsei de acces în spitale. Vom pune la dispoziție lipta centrelor de testare și evaluare. Se vor lua măsuri pentru ca pacienții, alții decât cei bolnavi de COVID, să aibă acces la serviciile medicale” a declarat Alexandru Rafila.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -
DC360 We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications