- Advertisement -
AcasăExternDupa 7 luni de razboi, inca pofta de sange e mare. Zelenski...

Dupa 7 luni de razboi, inca pofta de sange e mare. Zelenski catre liderii europeni reuniti la Praga: Creşteţi livrările de arme şi muniţii pentru a ne apăra în faţa presiunii ruseşti! Creşteţi producţia de arme şi muniţii în Europa

- Advertisement -

Dupa 7 luni de razboi in mijlocul Europei care a lasat in urma 150.000 de morti si orase intregi puse complet la pamant, la discutiile dintre liderii europeni de la Praga nu s-a pus inca problema diplomatiei, a negocierilor si a unei paci cat mai rapide, dimpotriva. Presedintele Zelenski a facut apel la liderii europeni sa cresca livrarile de arme catre Ucrainei si le-a cerut chiar sa creasca productia de armament in Europa.

”Creşteţi livrările de arme şi muniţii pentru a (ne) apăra în faţa presiunii ruseşti!”, a cerut Zelenski, adresându-se prin legătură video liderilor statelor UE, relatează agenţia DPA.

”Creşteţi producţia de arme şi muniţii în Europa pentru a fi permanent pregătiţi să ne apărăm spaţiul nostru comun!”, a completat preşedintele ucrainean.

”Ca orice altceva în Europa, securitatea nu este ceva ce poţi obţine renunţând la altceva sau semnând un tratat. Securitatea este o obligaţie”, a argumentat Zelenski.

”Trebuie să continuăm să avansăm în această direcţie, aceea a presiunii asupra sectorului energetic rusesc, asupra acestei principale surse de venituri a statului agresor”, a indicat Zelenski, potrivit AFP.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -