- Advertisement -
AcasăNoutati interneDupa ce a fost prinas beat la volan, Ilie Nastase a jignit...

Dupa ce a fost prinas beat la volan, Ilie Nastase a jignit o junralista: Doamnă, sunteți prea tânără și prea proastă ca să înțelege. Sunteti o comunista idioata. Hai! Du-te dracu de proastă!

- Advertisement -

Dupa ce a fost prins beat la volan, fostul tenismen a jignit o jurnalista care ii punea intrebari despre sanctiunea primita din partea junralsitilor. Dupa ce junralista i-a spus ca nu a respectat legile in vigoare, Ilie Nastase a intrat intr-o ploaie de invective.

Reporter Digi24: Știți că este al doilea incident de acest fel, când sunteți prins băut la volan.

Ilie Năstase: Nu mă interesează. Cineva care te dă în primire… fac și eu așa, să văd ce face persoana aia. Sun la 112 și zic: Vedeți că a ieșit. Opriți-l! Ce înseamnă asta? Securisme! Ce sunt astea?

Repoeter: Știți că nu aveți voie să vă urcați absolut deloc la volan dacă ați consumat alcool?

Ilie Năstase: Absolut deloc? De ce în țările civilizate ai voie să bei două beri? De ce nu îi copiem și noi pe cei de acolo?

Reporter: Asta este legislația de la noi.

Ilie Năstase: Este o legislație proastă, doamnă. Spuneți-mi și mie un român care nu bea o bere sau două și se suie la volan. Spuneți-mi unul că eu nu prea știu. Toți prietenii mei…

Reporter: Deci toți prietenii dumneavoastră consumă alcool și se urcă la volan? Asta îmi spuneți?

Ilie Năstase: Doamnă, sunteți prea tânără și prea proastă ca să înțelegeți. Dacă v-am răspuns, sunteți o idioată. E bine? Țările civilizate au voie. Dacă dumneata trăiești în țara asta comunistă, ești o comunistă. Hai! Du-te dracu de proastă!

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -