- Advertisement -
AcasăPolitica#Echipacastigatoare spune ca Romania este norocoasa fie condusa de Klaus si Ciuca,...

#Echipacastigatoare spune ca Romania este norocoasa fie condusa de Klaus si Ciuca, ci nu de Viktor Orban. Ionut Stroe: România are avantajul, în acest context extrem de complicat, sa fie condusă de un Președinte și un Prim-ministru proeuropeni, cu valori democratice europene asumate și care nu vor accepta niciodată ca democrația să decadă în România

- Advertisement -

In tara aflata pe ultimul loc la aproape orice capitol, in ultimii ani chiar si Bulgaria incepand sa ne depaseacca la tot mai multe capitole (inclusiv infrastuctura, turism, dezvoltarea sistemelor de canalizare in loc WC-uri in curte etc…), in tara complet rupta la capitolul relatii de celalalte tari membre UE (inclusiv de vecinii din est) in tara in care avem acumultate in prezent mai multe crize laollalta (economica, scumpirile pe banda rulanta, agricutlrua care are de suferit din cauza lipsei sistemelor de irigatii, decizia de inchidere a minelor in timp ce alta tari dezovltate precum Germania le redeschid) #echipacastigatoare spune astazi ca romanii trebuie sa se mandreasca cu conducatori precum Ciuca si Iohannis, cu nu precum Viktor Orban. Acesta sppune ca spre deosebire de Viktor Orban, cei doi mai sus mentionati sunt „pro europeni” adica in traducere direct executa orice directiva vine de la Bruxelles.

„În acest context acid al declarațiilor și poziționărilor, e bine să clarificăm un lucru: România este un stat cu o democrație liberală consolidată, care împărtășește valorile democratice europene. România are avantajul, în acest context extrem de complicat, sa fie condusă de un Președinte și un Prim-ministru proeuropeni, cu valori democratice europene asumate și care nu vor accepta niciodată ca democrația să decadă în România, așa cum se întâmplă în alte state. Declarațiile domnului Kelemen Hunor sunt, mai degrabă, niște încercări eșuate de atenuare a impactului declarațiilor lui Viktor Orban, decât niște convingeri personale. Nu am văzut la domnul Hunor până acum astfel de declarații, de aceea președintele UDMR va trebui să își clarifice poziția – a sa și a partidului pe care îl conduce și reprezintă – pentru ca această situație să înceteze”, scrie pe Facebook Ionuț Stroe.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -