- Advertisement -
AcasăPolitica#Echipacastigatoare sare si ea la gatul lui Viktor Orban. Ionut Stroe:...

#Echipacastigatoare sare si ea la gatul lui Viktor Orban. Ionut Stroe: Îmi este greu să comentez declaraţiile unui lider european, în al cărui discurs, din păcate, regăseşti pasaje din manualul de propagandă al Kremlinului si care incearca sa creeze un curent favorabil lui Vladimir Putin în România

- Advertisement -

Avem o tara plina de patrioti care ne-au lasat ultimii la orice in UE, in afara de circ si manele oferite poporului. Dupa ce am vazut PSD-isti pe banda rulanta sarind la gatul premierului de la Budapesta, Viktor Orban, a venit si randul #echipaceicasatigatoare. Fostul ministru al Sportului, Ionut Stroe, il acuza pe Viktor Orban de „propaganda pro rusa si anti europeana”. Motivul este acela ca Viktor Orban a declarat ceva cat se poate de evident, si anume ca in urma sanctiunilor fara cap lauted e UE, Europa a ajuns in colaps economic, Rusia e bine iar razboiul din Ucriana e departe de sfarsit.

”Îmi este greu să comentez declaraţiile unui lider european, în al cărui discurs, din păcate, regăseşti pasaje din manualul de propagandă al Kremlinului. E deranjant că domnul Orban a ales să transmită aceste mesaje unui public din România, unor cetăţeni români, chiar dacă de etnie maghiară, încercând să creeze un curent favorabil lui Vladimir Putin în România”, a spus Ionuţ Stroe, întrebat cum comentează declaraţiile oficiale ale oficialului din Ungaria, susţinute în weekend la Băile Tuşnad.Purtătorul de cuvânt al PNL a precizat că, ”din fericire, românii sunt mult mai europeni decât domnul Viktor Orban şi înţeleg mai bine cât de nocivă e acţiunea Rusiei”.”E recomandat ca domnul Orban să îşi caute în Ungaria un public, pentru că în România nu va găsi”, mai spune Ionuţ Stroe.Deputatul PNL arată că, ”din păcate, vedem acum care este şi preţul gazului rusesc pentru un lider politic care pare că a rămas fără busolă”.”Am văzut lideri ai unor state mai mici în Europa, mai aproapiate de graniţia cu Rusia şi cu mai mult curaj faţă de Vladimir Putin, decât are Viktor Orban. .

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -