Acasă Uncategorized Efect de bumerang! Acţiunile Twitter au scăzut luni cu peste 6% iar...

Efect de bumerang! Acţiunile Twitter au scăzut luni cu peste 6% iar valoarea de piaţă cu circa 2,5 miliarde de dolari dupa cenzurarea presedintelui Donadl Trump de pe reteaua de socializare: ”Trump are un număr de urmăritori foarte mare şi foarte loiali, iar mulţi dintre ei vor pleca dacă Trump nu va mai putea să posteze. Donald Trump avea este 88 de milioane de urmăritori, iar postările acestuia erau retransmise de miliarde de ori”

Cenzurarea presedintelui american Donald Trump lasa urme asupra retelelor de socializare. Actiunile Twitter au scazut cu pana la 6% de la cenzurarea liderului de la Casa Alba pe toate caile, Twitter interzicand contul personal al lui Donald Trump definitiv, dar si alte doua conturi (e vorba de conttul Casei Albe si al echipei de campanie).

Andrea Cicione, director de strategie la firma de brokeraj TS Lombard, a declarat presei ca acesta este insa dosar inceptutul, si asta deorece Donald Trump are un numar de urmaritori foarte mare si foarte loiali, multi dintre acestia urmand sa parseasca site-tul de socializare daca presedintele in functia al SUA nu va mai putea sa posteze.

Acesta mai spune ca presedintele in functie al Statelor Unite, Donald Trump, avea 88 de milioane de urmaritori iar postarile acestuia erau retrimise de miliarde de ori.

”Trump are un număr de urmăritori foarte mare şi foarte loiali, iar mulţi dintre ei vor pleca dacă Trump nu va mai putea să posteze. Contul lui Trump avea peste 88 de milioane de urmăritori, iar postările acestuia erau retransmise de miliarde de ori” a spus Andrea Cicione, director de strategie la firma de brokeraj TS Lombard.

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here