VIDEO Scandal mare la PSD Brăila! Zeci de persoane au protestat! Un protestatar a fost imediat evacuat după ce a strigat: “Ați trădat țara!” Răspunsul unui PSD-ist: “Ieși afară nesmițitule!”

Zeci de oameni protestează, duminică dimineața, în fața sediului PSD Brăila, unde au loc alegeri în filiala județeană, transmite Mediafax. Liderii PSD au intrat pe o ușă din spate, pentru a evita manifestanții. Un bărbat a și intrat în sala de ședințe și i-a huiduit pe cei prezenți. „Ați trădat țara” a strigat acesta, înainte să fie scos cu forța din sală. „Ieși afară, nesimțitule!”, i-a strigat cineva. 

Momentul de la minutul 2:10

Publicată de Jurnalul de Braila pe Duminică, 17 martie 2019


Zeci de protestatari au așteptat ca liderul PSD, Liviu Dragnea, să ajungă la alegerile conducerii filialei județene a partidului, însă acesta nu a mai plecat din București din cauza problemelor de sănătate, transmite Mediafax.

Oamenii au adus cu ei, în fața sediului PSD Brăila pancarte cu mesaje anti-PSD.

Un protestatar a reușit, însă, să intre în sala unde au loc alegerile și a provocat un scandal în timpul discursului senatorului Ion Rotaru, cel care candidează pentru funcția de președinte al PSD Brăila.
 
„Jos PSD-ul!”, „Ați trădat țara!”, „Combinatul l-ați distrus!” – sunt câteva din strigătele bărbatului. De la microfon, liderul PSD a rugat să fie scos bărbatul din sală. 
 
În timp ce era evacuat cu forța, cineva i-a strigat: ”Ieși afară, nesimțitule!”.


Afară, protestatarii au scandat mesaje precum „PSD, ciuma roșie”, „Jos PSD”, aducând cu ei și o stație de amplificare.

Pentru a evita manifestanții, liderii PSD Rovana Plumb, Mihai Fifor, Sorina Pintea și Codrin Ștefănescu au intrat au intrat pe o ușă din spate.

Pentru șefia PSD Brăila s-a înscris un singur candidat, senatorul Ion Rotaru, după ce fostul președinte, Mihai Tudose s părăsit partidul și s-a înscris în Pro România.


https://www.facebook.com/debraila/videos/407976106680627/

Citește și http://dc360.ro/tariceanu-candidatul-psd-alde-la-prezidentiale-va-fi-cine-are-maximul-de-sanse-sa-il-invinga-pe-iohannis-in-turul-doi/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.