VIDEO Andrei Gerea (ALDE), la Digi24: „Pacientul Dragnea a vrut să-și plătească tratamentul, n-a vrut să se ducă la stat pe banii statului”

Internarea lui Liviu Dragnea la un spital privat din Capitală a stârnit o dezbatere intensă între Putere și Opoziție, miercuri seară, la Digi24.

Senatoarea PNL Laura Scântei a declarat că „dreptul la sănătate al pacientului Dragnea nu este contestat de opoziție”.

„Mă bucur sincer că s-a dus să se trateze, pentru că el trebuie să fie apt să răspundă în fața instanței pentru ceea ce a făcut. Gestul unui înalt demnitar al statului român de a alege o clinică privată decredibilizează sistemul public pe care îl patronează”, a completat ea.

În replică, deputatul ALDE Andrei Gerea i-a răspuns: „Dar dacă omul vrea mai multă intimitate? Îl acuzați că-și dorește mai multă intimitate?”

„Într-un spital de stat nu ai intimitate?” a intervenit deputatul USR Lucian Viziteu. „Sunt saloane aglomerate”, a răspuns deputatul ALDE.

„Pacientul Dragnea a vrut să-și plătească tratamentul, n-a vrut să se ducă la stat pe banii statului”, a adăugat Andrei Gerea.

La intervenția moderatorului Digi24 Cosmin Prelipceanu, că se poate plăti și la stat, deputatul ALDE a răspuns: „Dom’le, nu a vrut. A vrut să se ducă acolo (la un spital privat, n.red.). De ce să se ducă la Spitalul Militar?”

Citește și http://dc360.ro/iohannis-dupa-ce-pintea-l-a-invinovatit-de-intarizerea-bugetului-tehnica-extrasa-din-manualul-de-manipulare-al-psd-e-exclusiv-vina-psd-ca-bugetul-a-fost-adoptat-de-guvern-cu-3-luni-peste-termenul-le/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.