Ponta: CCR îi va rezolva problema lui Dragnea în sensul în care va cere rejudecarea tuturor proceselor cu 3 judecători! 350 de cauze care vor fi redeschise, peste 1.000 de inculpați care reintră practic în drepturi! Dacă aș fi în locul lui Iohannis, m-aș duce la CCR în 10 aprilie!

Victor Ponta susține că Liviu Dragnea va scăpa de condamnare în dosarul angajărilor fictive, miercuri, cu ajutorul CCR. Curtea Constituțională se pronunță în 10 aprilie asupra conflictului juridic dintre Parlament și Înalta Curte, la sesizarea lui Florin Iordache. O decizie favorabilă la instanţa constituţională ar întoarce procesul în care Liviu Dragnea are o condamnare pe fond la 3 ani si 6 luni închisoare cu executare.

„Curtea Constituțională îi va rezolva problema domnului Dragnea în sensul în care va cere rejudecarea tuturor proceselor cu trei judecători. Așa încât, ce mai votăm pe 26 mai dacă pe 10 aprilie Dragnea scapă de procese?”, a declarat președintele Pro România, Victor Ponta.
„E vorba de 350 de cauze care trebuie redeschise, este vorba de peste 1.000 de inculpați care reintră practic în drepturi, este vorba de cei care au fost deja condamnați, au executat pedeapsa, vor da în judecată statul român și vor câștiga”, a explicat fostul premier. „Eu am citit sesizarea la Curte, a fost scrisă de un judecător CCR care i-a servit-o, el doar a semnat-o”, a mai declarat Victor Ponta referindu-se la sesizarea lui Florin Iordache.
Întrebat dacă are informații despre acest fapt și știe cine este acel judecător, Victor Ponta a răspuns: „Știu un singur lucru, că dacă aș fi în locul lui Iohannis, m-aș duce la CCR în 10 aprilie”.

Citeşte şi http://dc360.ro/violente-imigranti-impiedicati-sa-plece-din-grecia/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.