O nouă vizită nocturnă între spitale a Sorinei Pintea, de data asta la Spitalul Judeţean Constanţa! Concluzii: „Dezastru, mizerie, debandadă, o lipsă de organizare totală”

Un nou control în miez de noapte şi încă un spital mizerabil. Ministrul sănătăţii Sorina Pintea a verificat Spitalul Judeţean din Constanţa şi a cerut demiterea a două asistente-şefe şi sancţionarea directorului administrativ.  „Dezastru, mizerie, debandadă, o lipsă de organizare totală”, acestea sunt concluziile controlului din această noapte.

Sorina Pintea spune că problemele încep de la intrarea în secţii, unde nu există materiale de protecţie şi nici dezinfectaţi.

La neurologie, ministrul a găsit mizerie pe jos, suporturi de perfurzii pe care se vedeau urme de sânge şi prosoape de pânză murdare, acolo unde ar fi trebuit să fie unele de hârtie. A propus demiterea asistentei-şefe a acestei secţii.

Sorina Pintea a făcut a doua propunere de demitere la Unitatea de Primiri Urgenţe, unde rudele pacienţilor s-au plâns că sunt repezite de angajaţii spitalului şi că nu le spune nimeni ce se întâmplă cu apropiaţii lor.

Citeşte şi http://dc360.ro/stelian-tanase-dragnea-e-spre-sfarsitul-carierei-sale-politice-iohannis-il-poate-bate-inca-din-primul-tur-timp-ca-sa-fie-oprita-aceasta-tendinta-nu-mai-este/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.