Bărbatul cu handicap din Vaslui care se târa pe scările dispensarului anul trecut va intra în greva foamei! Vasluianul are un picior amputat şi spune că măsurile luate de guvern i-au lăsat fără alocaţie de hrană pe însoţitorii persoanelor cu handicap

Un bărbat cu handicap din judeţul Vaslui anunţă că va intra în greva foamei, în semn de protest faţă de modul în care statul român îi umileşte pe cei asemenea lui.

Omul, care are un picior amputat, a fost filmat anul trecut în timp ce se târa, la propriu, pe scările dispensarului în care se află medicul de familie. Spune că şi acum este în aceeaşi situaţie.

Pentru românii cu dizabilităţi, nimic nu se schimbă în bine, continuă bărbatul. Dimpotrivă, măsurile luate de guvern i-au lăsat fără alocaţie de hrană pe însoţitorii persoanelor cu handicap.

Ioan Mătasă: Nesimțirea aici e mult prea mare ca să putem lupta cu ea. La lucruri din-astea, nu puteam lua decât măsuri radicale. Nu se face nimic. Dacă te duci și întrebi ceva despre drepturi, nu știu absolut nimic, dacă e vorba de drepturile lor, se știe din secunda doi. Cum putem să îi trezim la realitate? Decât făcând gesturi extreme.

-Când intrați în greva foamei?

-De miercuri, am decis.

Citeşte şi http://dc360.ro/dragnea-la-romania-tv-iohannis-mai-rau-decat-basescu-sau-ponta-basescu-mai-avea-momente-de-omenie-cu-ponta-se-mai-putea-discuta-cu-asta-nu/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.