VIDEO Miting în Piața Victoriei pentru a marca 6 luni de la 10 august: Au fost proiectate imagini cu violențele jandarmilor împotriva protestatarilor pașnici

Câteva zeci de persoane au protestat duminică seară în Piața Victoriei din Capitală pentru a marca împlinirea a șase luni de la mitingul din 10 august, pe un ecran improvizat fiind proiectate imagini cu violențele jandarmilor împotriva protestatarilor pașnici.

Oamenii prezenți în fața Guvernului au scandat o serie de lozinci împotriva majorității PSD-ALDE: ”Rușine, rușine, rușine să vă fie!”, ”Huoo!”, ”Cuib de hoți și de mafioți”, ”Jos comuniștii”.

De asemenea, manifestanții au adus cu ei numeroase steaguri, atât ale României, cât și ale Marii Britanii și Uniunii Europene. Pe unul dintre afișele aduse în Piața Victoriei era reprezentat Liviu Dragnea în spatele gratiilor, iar mesajul era: ”Pușcăria, singurul loc unde vei intra pe merit”. Un alt afiș îl înfățișa pe liderul PSD în rol de păpușar, iar pe Viorica Dăncilă drept marionetă, mesajul fiind: ”Demisia, marioneto! Hoția și prostia guvernează România”. Pe un al treilea afiș apăreau Dragnea, Dăncilă și Toader, iar mesajul era: ”Spune nu corupților. România este întoarsă în Epoca de Aur a corupției. PSD a dat legi pentru ca justiția să fie subordonată PSD”.

La protestul din Piața Victoriei a venit și Teodor Mprieș, liderul Asociației 21 decembrie.

”Românii își doresc adevărul despre noaptea bezmetică comandată de tartorul Liviu Nicolae Dragnea – huiduieli, scandări: Dragnea la pușcărie. Ne dorim cu toții finalizarea acestui dosar, este nepermis șase luni pentru un dosar în care grămezile de probe care s-au adunat (…) probele sunt grămezi, procurorii sunt fricoși, sunt încă slugarnici și așteaptă să vadă în ce parte bate vântul. Vântul bate într-o singură direcție: pro Europa, pro adevăr”, le-a spus el oamenilor adunați în fața Palatului Victoria.

Pe ecranul de proiecție a fost pus un banner cu mesajul: ”Rușine Jandarmeriei!”.

Citește și http://dc360.ro/ponta-sa-aloci-100-de-milioane-de-euro-pentru-partidele-este-o-nesimtire-in-conditiile-in-care-ai-inghetat-pensiile-si-salariile-in-conditiile-in-care-nu-ai-bani-de-investitii/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.