Giovani Becali, ieşit recent din închisoare dă peste cap propaganda posturilor tv care plâng de milă infractorilor pentru „conditiile grele din puşcării”: Condiţiile nu erau cele care se vorbeau la televiziuni! Nu a fost o tragedie! Acolo nu se moare!

Ioan Becali a făcut închisoare după ce a fost condamnat în „Dosarului Transferurilor”. Perioada petrecută după gratii nu l-a șocat deloc pe fostul impresar, care s-a acomodat rapid printre deținuți.

Nu a fost niciun şoc. Să nu credeţi că… Exact cum vă spuneam şi înainte să fiu condamnat. Acolo nu e un loc unde cresc tigri, elefanţi şi aşa mai departe. E un loc de detenţie. Eu am făcut o detenţie civilizată. Aveam un pat, o saltea pe care mi-o aduceam. Medicul mi-a prescris să îmi iau o anumită saltea. Eu nu am avut privilegiul de a ieşi afară pentru a lucra, cum au avut alţii.

Am văzut şi multe discuţii… E adevărat, am fost pus într-o anumită parte a penitenciarului, unde erau persoane… Nu am stat cu criminali. Mai era câte un hoţ de buzunare, hoţ de telefoane. Am refuzat să stau cu violatori, am refuzat să stau cu homosexuali, pedofili. Am vrut să stau cu oameni cu probleme economice, oameni cu câte un accident de circulaţie.

Condiţiile nu erau cele care se vorbeau la televiziuni. Şi într-o casă nouă mai găseşti câte un viermişor… Nu a fost o tragedie. Acolo nu se moare. Acolo trebuie să fii bărbat. Acolo am jucat şi tenis cu piciorul. Acolo jucam şi tenis de masă, am jucat turneu de table, de şah. Am făcut şi alergare pe bandă. După ce am fost operat de hernie inghinală, a trebuit să fac recuperare. Nu am fost undeva unde erau tigri, lei, leoparzi. În detenţie au fost preşedinţi, oameni care au câştigat premiul Nobel. Nu e o tragedie, nu te mănâncă fiarele sălbatice acolo„, a spus Ioan Becali potrivit Telekom Sport.

Citeşte şi http://dc360.ro/psd-iohannis-face-un-joc-pe-seama-copiilor-care-nu-si-au-putut-primi-alocatiile-majorate-de-la-1-martie-2019/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.