Acasă Politica Elena Udrea dupa infectarea cu COVID:" Cel mai probabil, dupa simptome, l-a...

Elena Udrea dupa infectarea cu COVID:” Cel mai probabil, dupa simptome, l-a contactat intreaga familie. Doamne, ajuta sa trecem toti, cu bine, prin aceasta incercare!”

Fostul minsitru al Turismului Elena Udrea a confrimat infectarea sa cu coornavirus vineri seara. Aceasta a declarat junralistilor ca nu a facut nimic neobisnuit in ultimele zile, recunoscand in acelasi timp ca nici nu a exagerat foarte mult cu protejarea, mentioand ca a facut lucrurile elementare pentru a preveni infectia precum purtarea mastii de protectie, distantarea sociala si folosirea dezinfectantilor. Acesta spune ca dupa simptiome, cel mai probabil toti membri familie s-au infectat.

”Da, dupa un an de cand a aparut coronavirusul l-am contactat si eu. Este adevarat, am fost testata pozitiv pentru Covid.

Nu am fost dintre cei sceptici referitor la existenta virusului si la consecintele infectarii cu el, dar nici nu am exagerat cu masurile de protectie. Am reusit sa ma feresc timp de un an, cu masca, dezinfectant si relativa distanta sociala. Nu am facut nimic diferit in ultimele zile si totusi, de sarbatori l-am contactat. Cel mai probabil, dupa simptome, l-a contactat intreaga familie.

 

Pana acum, manifestarea este suportabila, dar fiecare cu pragul lui de suportabilitate.

Va multumesc celor care va ganditi la noi pentru gandurile bune si urarile de sanatate grabnica! Doamne, ajuta sa trecem toti, cu bine, prin aceasta incercare!”, a anunțat Elena Udrea.

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here