Acasă Politica Emanuel Ungureanu: "Eu cred că domnul Iohannis nu se gândește să îl...

Emanuel Ungureanu: „Eu cred că domnul Iohannis nu se gândește să îl mai pună pe Ludovic Orban premier, iar rezultatul de pe 6 decembrie va pune capacul peste sicriul politic al lui Ludovic Orban. Ce să caute Nelu Tătaru într-un guvern? Ia, să îl întrebați dacă a luat șpagă vreodată. I se spunea ”doctorul apedincită”

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a delcarat joi seara la Antena 3 ca Iohannis nu il mai ia in clacul tot pe pe Ludovic Orban pentru functia de premier iar rezultatul de pe 6 decembrie „va pune capacul peste csicriul politic al lui Ludoivc Orban”. Deputatul USR l-a atacat si pe ministrul Sanatatii Nelu Tataru,despre care a dat de inteles ca ar fi un „prieten al spagilor”. Emanuel Ungureanu a spus ca acestauia obisnuia sa i se spune „doctorul apedincită”.

Postarea integrala a lui Emanuel Ungureanu: 

„Domnul Tătaru este prezent peste tot, nu s-a ferit să meargă. Cunoaște situația de la firul ierbii. De la ora 6 jumate e la treabă și te poți baza pe el până târziu.

În viața mea nu am fost supus unei asemenea campanii de mizerii, de lucruri inventate. Este un campionat de înjurători și minciuni la adresa mea.

De regulă eu sunt un om care reacționez. Pe de altă parte, în această perioadă, oamenii au așteptat soluții, măsuri rapide, o gândire strategică. Am luat zeci de decizii pe zi. Am fost supuși unor situații cum nu a fost supus nici un givern în 30 de ani.

Am încercat să rămân într-o zonă sobră, serioasă, nu să intru în această tiradă de calomnii la adresa mea.

Cine mai crede ștampila ‘PNL=PSD, aceeași mizerie’?”

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here