- Advertisement -
Acasă Politica Emanuel Ungureanu ii raspunde PNL-istului Alexandru Muraru, care i-a facut plangere la...

Emanuel Ungureanu ii raspunde PNL-istului Alexandru Muraru, care i-a facut plangere la CNCD acuzandu-l ca a fost „rasist cu Iohannis”: Acest domn de la PNL, de care n-am auzit niciodată, se remarcă pur și simplu atacând prostește! Postarea mea nu are un sens de xenofobie! Acest parlamentar are activitate politică zero, n-am auzit de el!

- Advertisement -

Deputatul USR, Emanuel Ungureanu, ii rapsunde liberalului Alexandru Muraru, care i-a facut plangere la CNCD pentru asa zis „rasism” la adresa presedintelui Iohannis dupa ce i s-a a adresat acestuia cu „Schamlos!” in traducere din germana „Rusinos!”. Emenauel Ungureanu a declarat la Digi24 ca nu a auzit pana acum vreodata de liberalul care i-a facut plangere si ca PNL-istul incaerca doar sa se remarce atacand proteste. Deputatul PNL spune ca experise sa nu are nimic „rasist”.

Emanuel Ungureanu, de cealaltă parte, este de părere că declarația sa nu este una xenofobă. „Eu îl acuzam de lipsă de moralitate pe domnul Președinte. Eu am fost unul din oamenii gazați la protestele din 10 august. Am dus pe brațe oameni loviți de gaze. Am tradus cuvântul „rușinos” nu doar în germană, ci și în maghiară. Asta pentru că domnul președinte a vorbit și pe maghiară cu Jó napot kívánok. Așa că acest domn de la PNL, de care n-am auzit niciodată de la PNL, se remarcă pur și simplu atacând prostește. Postarea mea nu are un sens de xenofobie. Acest parlamentar are activitate politică zero, n-am auzit de el”, a spus Emanuel Ungureanu, la postul Digi24.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here