- Advertisement -
AcasăExternErdogan: "Trebuie să intensificăm eforturile diplomatice în favoarea unui armistiţiu durabil în...

Erdogan: „Trebuie să intensificăm eforturile diplomatice în favoarea unui armistiţiu durabil în Ucraina. Pentru Turcia, nu vor exista perdanţi odată cu pacea. Menţinem o linie echilibrată, nu o politică agresivă”

- Advertisement -

Presedintele Turiciei, Recep Erdogan, a declarat joi ca tara sa sustine calea unui armiatiiuti de durata in ce ce priveste Rusia si Ucraina, mentioand ca pentru tara sa nu va exista un perdant dupa instalarea pacii. Erodgan a mentionat ca Turcia nu va ssutine o politica agresiva.

„Trebuie să intensificăm eforturile diplomatice în favoarea unui armistiţiu durabil în Ucraina. Pentru Turcia, nu vor exista perdanţi odată cu pacea”, a declarat Erdogan în faţa presei, la încheierea summitului NATO.

„Menţinem o linie echilibrată, nu o politică agresivă. Importăm mai mult de 40% din gazul nostru din Rusia, construim o centrală nucleară cu Rusia, toate acestea au mare importanţă pentru noi”, s-a justificat preşedintele turc. „Putem obţine mult mai mult menţinând o linie echilibrată”, a declarat Erdogan.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -