Este oficial! După ce șoferul lui Voicu și satelitul Sputnik Liviu Pleșoianu și-au anunțat candidaturile la prezindențiale, a venit și rândul lui Orlando! Viorica: Daca Eugen vrea sa candideze, nimeni nu o sa-i ingradeasca acest drept! Este bine să știm din timp dacă unii colegi vor să candideze ca sa stim cine are sanse mai mari

PSD se poate lăuda cu încă un prezidențiabil. După ce Șerban Nicolae și Liviu Pleșoianu s-au arătat interesați de postul de la Cotroceni, acum avem încă un pretendent. Nimeni altul decât Eugen Orlando Teodorovici, ministrul Finanțelor Publice.

“Daca Eugen Teodorovici vrea sa candideze, nimeni nu o sa-i ingradeasca acest drept. Vom face sondaje de opinie si, in urma sondajelor, cel care va fi clasat cel mai bine… Vrem sa vedem cine vrea sa candideze. Pana acum, stim de Serban Nicolae si Liviu Plesoianu”, a declarat Viorica Dăncilă.

Eugen Teodorovici vrea la Cotroceni! Anunțul a fost făcut în timpul întâlnirii liderilor PSD de la Neptun.

“Daca Eugen Teodorovici vrea sa candideze, nimeni nu o sa-i ingradeasca acest drept. Vom face sondaje de opinie si, in urma sondajelor, cel care va fi clasat cel mai bine… Vrem sa vedem cine vrea sa candideze. Pana acum, stim de Serban Nicolae si Liviu Plesoianu”, a declarat Viorica Dăncilă.

Potrivit unor surse citate de Realitatea TV, Daniel Suciu și Marius Dunca sunt favoriți să preia funcțiile de președinte executiv, respectiv secretar general.

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat sâmbătă, la Neptun, după ședința în care Eugen Teodorovici a transmis că vrea să intre în cursa pentru desemnarea prezidențiabilului, că sondajele vor fi demarate săptămâna viitoare, iar listele sunt până în acel moment deschise.

“Da, este bine ca toți colegii care vor să candideze să spună acest lucru ca să putem să facem măsurători prin intermediul sondajelor de opinie, să vedem cum stă fiecare coleg în aceste sondaje astfel încât să maximizăm șansa de a câștiga alegerile prezidențiale. Eu le-am cerut și este bine să știm din timp dacă unii colegi vor să candideze, tocmai pentru a vedea care dintre colegi are cele mai mari șanse”, a declarat Viorica Dăncilă, întrebată fiind dacă este bine că Eugen Teodorovici și-a anunțat atât de repede intenția de a intra în cursă”, a decalrat premierul.

“Toți cei care și-au anunțat și care își vor anunța candidatura până la jumătatea săptămânii viitoare. În democrație trebuie să iei în calcul dorința fiecăruia. Trebuie să vedem cea mai bună opțiune”, a mai spus Dăncilă.

Chestionată cu privire la susținerea unuia dintre candidați, Viorica Dăncilă a declarat că nu se va pronunța până în momentul în care nu va fi desemnat candidatul, iar apoi, din funcția de premier, poate susține prezidențiabilul PSD prin măsurile pe care le ia la guvernare.

Citește și https://dc360.ro/dan-barna-este-hotarat-sa-ii-ia-fata-lui-iohannis-la-prezidentiale-scopul-meu-si-al-aliantei-este-de-a-castiga-toate-alegerile-la-care-participam-nu-mi-propun-sa-participam-de-amorul-artei-usr-si-p/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.